BAYBURT / MERKEZ - Şehit Sebahattin Bozo Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

İlimizde düzenlenen Bocce turnuvalarında Küçük Erkekler kategorsinde şampiyon, Yıldız Erkekler kategorisinde ise İl ikincisi olduk. Başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzda 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz arasında sosyal medyanın faydaları-zararları konusunda münazara etkinliği yapıldı. Etkinlikte emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Aralık ayında ayın öğrencisi olan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Bayburt İl Müftülüğü vaizi Saliha Yaşaroğlu "Kudüs Bizim Neyimiz Olur" isimli sunumunu okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirdi.Çocuklarla söyleşi şeklinde devam eden konferansta,Kudüs için dualarımızı eksik etmemekle birlikte maddi olarak da desteklememiz ve boykot noktasında da bilinçli olmamız gerektigine vurgu yapıldı.

Ara

Öğrencilerimizle Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayat hikâyesinin sinemaya uyarlandığı "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" filmini sinemada izlemeye gittik. Bütün şehit öğretmenlerimizi saygıyla anıyoruz.

Ara

Öğrencilerimizle ilimizde Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasına yer alan Tasarım ve Beceri Merkezini ziyaret ettik. Tasarım ve Beceri Merkezinde ingilizce, drama, zekâ oyunları, müzik, robotik, kodlama, astroSTEM, model uçak ve havacılık, ahşap, görsel sanatlar ve seramik atölyeleri yer almaktadır.

Ara

"Çevreme Duyarlıyım ve Değerlerime Sahip Çıkıyorum" adlı proje kapsamında, Değerler Eğitimi kulübünün öncülüğünde ilimizde yer alan Gençlik Merkezini ziyaret ettik. Etkinlik çerçevesinde öğrencilerimizle çevre duyarlılığı, adap ve nezaket kuralları konuları işlendi.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 85. yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Programda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Yarınlarımızın teminatı evlatlarımıza bırakılan en büyük miras ve sarsılmaz bir değer olan cumhuriyetimizin, 100. kuruluş yıl dönümünü okulumuzda büyük bir heyecan ve gururla kutladık. Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.